E21 S54 turbo

  I dag har jeg sikaflexet sveise skøtene i tunnelen og montert motor og gir. Fy Bjarne jeg er gla jeg kjøpte meg s54! den er så liten og kompakt. kom enda lengere bak en s38n og jeg kunne ha den litt høyere slik att jeg får bedre klaring under. Nå er motoren i riktig posisjon og står med m20 vinkel. da står girkassa rett. er litt helling under bunnpanna men det skal gå bra. her er litt bilder av dagen hendelser. Fikk mye hjelp i dag, Anders, e28turbo(ole) , gunnar og hendseth brødrene kom innom.=)
Her er litt bilder

Hei! Lager ny tråd ettersom brukernavnet og innlegene mine forsvant.
Mitt nye prosjekt er en 81 mod e21 316. Planen med denne er og lage en ganske så rå og unik gate/banebil som jeg kan tyne på bane og kansje kjøre litt dragrace med. Og den kommer til og bli brukt som kveldskos bil på fine sommerkvelder Målet på effekt er 1000hk. Så langt har jeg sveisa MYE rust, bygd ny tunnel og torpedovegg, bredda den 4cm bak, tilpasset e28 535 bakstilling og begynt på buret i ‘wrc’ stil.
Går litt sakte for tiden da jeg må være familie mann og. Kjøpte neste alt av deler før jeg begynte og bygge denne gangen. Så det er bare tiden til og fabrikere costum delene og pusse opp karoseriet det står i. Men det skal bli bil til sommeren er planen.

Litt info:

Motor:(Var først planen og bygge s38 turbo derfor bygge bildene av det)Men det ble en 02 mod s54 (e46m3 motor) smidde cp stempler fra ppf. h-profil råder fra ppf. org topp. L19 arp bolter og org toppakning. prescision 7675 billet turbo med 0,96 eksoshus.JAAS-innsug og grenrør + mange JAAS custom parts. ppf 60mm wg, ppf 75mm dump,davis craig ell vannpumpe. griffin radiator.Største ppf cooleren. electromotive tec gt datasprut. 1700cc dyser fra ppf.2 stk boch 044 pumper aeromotive btr og filter.Skal kjøres på e85!

drivverk: e39 530d girboks. 88,9mm mellomaksel. Sveisa e28 210 diff med 2.93 utv. tilton 3-platet klutsj. prøver orginale e28 drivaklinger først. Holder ikke di blir det sviktstål aksler fra ppf.

Understell:E28 535 bakstilling.Litt inkorta for og passe e21 travers innfestninger. xyz coilovers egentlig beregna for e30 modifisert forran for og passe e21 fjørbein. e12 nav og hjullager forran for og få 5 bolt.

Bremser: e34 m5 forran og bak. Bolt on bak men må lage adaptre forran.

Skal prøve og oppdatere etterhvert som det skjer noe.

 

http://bimmers.no/forum/viewtopic.php?f=11&t=178089

http://www.stanceworks.com/forums/showthread.php?t=19838

Реклама

Добавить комментарий

Заполните поля или щелкните по значку, чтобы оставить свой комментарий:

Логотип WordPress.com

Для комментария используется ваша учётная запись WordPress.com. Выход /  Изменить )

Google+ photo

Для комментария используется ваша учётная запись Google+. Выход /  Изменить )

Фотография Twitter

Для комментария используется ваша учётная запись Twitter. Выход /  Изменить )

Фотография Facebook

Для комментария используется ваша учётная запись Facebook. Выход /  Изменить )

w

Connecting to %s